Om os

Om os

Fiskaféen er et forsøg på at drive en lidt ‘anderledes’ café. Vi går ind for, at undgå madspil, at skabe en hyggelig stemning for glade og rare mennesker; både unge, gamle, børnefamilier, singler og forelskede par. Vi serverer cafémad med fisk og skaldyr samt vegetariske og veganske retter. Vores kaffe, te, vin, æg, havørreder og næsten alle mejeriprodukter er økologiske. Vi har live musik hver anden uge. Som regel blues 🙂 Altid fri entré.

Offentlig transport

Fiskaféen ligger lige ved Vanløse Metro og S-tog station. Der holder også et stort antal busser lige uden for døren.

Vegetar, Veganere og Glutenfri

Vi bestræber os på at tilbyde lækker mad til alle mennesker og tilbyder mange af vores retter i en vegetar, veganer og glutenallergi venlig udgave. Vi har fx glutenfrit brød og mel. Fortæl os, hvad der er bedst for dig – så prøver vi at efterkomme dine ønsker.

Take-away

Vi tilbyder hent-selv takeaway for alle vores retter.

Facebook

Fredag den 20. april er der igen livemusik på Fiskaféen. Denne gang gælder det bandet The Creek Brothers, som udgøres af Søren på lapsteel/dobro guitar, harmonika og vokal, Torben på bas og vokal, Pete på guitar og vokal, Ben på banjo og vokal samt Michael på Guitar, mandolin og vokal. De spiller bl.a. Bluegrass, Country og Folk og synger, så englene smiler... De starter klokken 19 og der er som altid fri entré. Hvis man ikke vil gå forgæves, er det smart, at reservere plads! ...

View on Facebook

Den 7. maj i Fiskaféen. Der kommer snart info om billetter, forplejning osv. Ha’ nu en rigtig dejlig dag ❤️ ...

Koncertkalender 2o18 PREMIERE: MAJ 02. Egebjerg Forsamlingshus, Nykøbing Sj www.fof.dk/odsherred/Kursusoversigt/Foredrag/koncertfortaelling-om-neil-young?id=18935 07. Fiskafeen, Vanløse www.facebook.com/fiskafeen 26. Kongebryg, Næstved billetto.dk/en/e/en-akustisk-koncertfortaelling-om-sange-af-neil-young-tickets-261989 JUNI 02. Corona Camping, Borup www.facebook.com/events/174520236676285 SEPTEMBER 01. Rock i Rendestenen, Vanløse OKTOBER 09. Portalen, Greve 11. AOF, Hillerød --- Cofee House - En Amerikansk 70’er kulturel storytelling og California Soft Rock,, En koncertfortælling om Neil Young. Hej venner, kom med mig, hvis du vil med på en nostalgisk rejse tilbage i tiden: En koncertfortælling fra et repertoire der fra den legendariske Woodstock festival, går gennem 6 årtier, med over 40 studio albums, og supergrupperne Buffalo Springfield og Crosby Stills Nash & Young, kommer den akustiske koncertfortællingen ”Coffee House” en quadrilogy af Carsten Rønnest. Den akustiske koncertfortælling ”Coffee House” er inspireret af den berømte folk-club The Riverboat der lå på Yorkville Avenue nær Toronto i årene 1964 – 1978. Med historierne bag Neil Young’s sange, og med stor nysgerrighed på oplevelsen af hvordan disse lød da de opstod under komposition med musens følge, helt alene, råt hvor kun originalteten tæller, en stemme, guitar, mundharpe og historien der skal fortælles. Neil Young har headlinet Roskilde Festivallen 5 gange, senest i 2016

View on Facebook

ALLE PLADSER ER RESERVEREDE 🎶ALLE PLADSER ER RESERVEREDE

UDSOLGT ❤️ UDSOLGT.❤️ UDSOLGT ❤️ UDSOLGT ❤️ UDSOLGT

🎶🎶❤️😊😊❤️🎶🎶❤️😊😊❤️🎶🎶❤️😊😊❤️🎶🎶❤️🎶

KOM PÅ FISKAFÉEN OG DANS PÅSKEMAVEN VÆK :)

Fredag den 6/4 kl. 19 - 21 spiller GreyHounds for første gang på Fiskaféen. Vi kender dog to af musikerne: Pelle og Lars, som tidligere spille med i Blueshustlers.
GreyHounds spiller langtidsholdbare rocknumre til både ører og fødder.
De består af Søren på keyboard, Finn på guitar, Lars (Mads) vokal, Lars på bas, Ole på trommer og Pelle på guitar.
Som altid er der fri entré og som altid er det klogt, at reservere sin plads
...

View on Facebook