Om os

Om os

Fiskaféen er et forsøg på at drive en lidt ‘anderledes’ café. Vi går ind for, at undgå madspil, at skabe en hyggelig stemning for glade og rare mennesker; både unge, gamle, børnefamilier, singler og forelskede par. Vi serverer cafémad med fisk og skaldyr samt vegetariske og veganske retter. Vores kaffe, te, vin, æg, havørreder og næsten alle mejeriprodukter er økologiske. Vi har live musik hver anden uge. Som regel blues 🙂 Altid fri entré.

Offentlig transport

Fiskaféen ligger lige ved Vanløse Metro og S-tog station. Der holder også et stort antal busser lige uden for døren.

Vegetar, Veganere og Glutenfri

Vi bestræber os på at tilbyde lækker mad til alle mennesker og tilbyder mange af vores retter i en vegetar, veganer og glutenallergi venlig udgave. Vi har fx glutenfrit brød og mel. Fortæl os, hvad der er bedst for dig – så prøver vi at efterkomme dine ønsker.

Take-away

Vi tilbyder hent-selv takeaway for alle vores retter.

Facebook

Vi holder lukket hele fredag 8/12 og fra kl 15 lørdag 9/12 pga. private arrangementer 😉Søndag 10/12 er vi tilbage på fuldt blus igen ❤️ ...

View on Facebook

Hvis I vil med, skal I skynde jer, at købe billetter ❤️🎶 ...

Endnu en omtale i Vanløse Lokalavis...vi glæder os til Lørdag!

View on Facebook

BACKYARDMEN spiller på FISKAFÉEN torsdag den 7/12 fra kl 19.
Der bliver smæk på drengen og rock for alle pengene ... Plus lidt pop, lidt dansk musik, lidt af deres egne numre :)
Fri entré, men der er rift om pladserne!!
Du ved hvad du skal gøre, hvis du vil være sikker på en plads (for dem, der alligevel ikke ved det; skynd jer, at reservere et bord:)
...

View on Facebook

Kære alle.
Overvej lige, om I vil gå glip, af denne koncert... Cafémutter og -fatter deltager helt sikkert ❤️
...

Kære alle, Vi nærmer os et billetsalg til Light of Day koncerten lørdag den 09, men må bede om alles hjælp og fastholde presset og hente det sidste salg i denne uge! Lad os runde 300 afsatte Billetter Senest fredag aften... Sådan🇩🇰🌈❤️ Lad os hjælpe hinanden og komme i mål fredag og få årets fest lørdag den 09. December .. Tak Husk at få indbetalinger sikret, Mobilpay 22614143 kan med lethed benyttes, Tak.. Vi ses lørdag - Glæder mig helt vildt ❤️

View on Facebook