Menu

Brunch Tallerken

OBS: Fiskaféens Brunchtallerken serveres KUN fredag, lørdag og søndag fra kl. 12 – 16

Røræg af økologisk æg, ‘laksebacon’, lakseboller, hjemmelavet tunsalat, nystegt ‘Fiskadelle’ med hjemmerørt remoulade, brie, økologisk brød og smør. Der kan tilkøbes en

Lille Stempelkande Kaffe for 20,- | ‘Husets Dram’for 20,- | Pandekage for 15,- | Økologisk Juice for 15,-

Middag

Vælg mellem kartoffelbåde, pommes frites, pandekartofler eller løgringe som tilbehør

Fish'n'Chips

Vi bruger torsk til vores fish'n chips. Fisken er vildfanget i Alaska og er MSC-certificeret. Når du bestiller, vender vi fisken i tempuramel, dypper den i hjemmelavet 'batter' og til sidst i en speciel 'panko-rasp' inden vi frituresteger stykkerne. Serveres med hjemmelavet tatar sauce

Vegansk

...

Frokost

  • * serveres med rugbrød og smør

  • ** vælg mellem rugbrød eller hvidt brød

  • Sandwich

    • En lunet hjemmebagt økologisk bolle smurt med hjemmerørt mayonnaise og fyldt med forskellig salat og grønt.

    • Grillet rugsandwich fra 'klemgrillen', serveres med lidt salat

    Børnemenu

    ...

    Desserter

    ...

    Drikkevarer

    ...

    Varme Drikke

    ...

    Øl

    ...

    Vin

    ...

    Alkohol

    ...

    Tilbehør

    ...