Menu

Middag

Vælg mellem kartoffelbåde, pommes frites, pandekartofler eller løgringe som tilbehør

Fish'n'Chips

Vi bruger torsk til vores fish'n chips. Fisken er vildfanget i Alaska og er MSC-certificeret. Når du bestiller, vender vi fisken i tempuramel, dypper den i hjemmelavet 'batter' og til sidst i en speciel 'panko-rasp' inden vi frituresteger stykkerne. Serveres med hjemmelavet tatar sauce

Vegansk

...

Frokost

  • * serveres med rugbrød og smør

  • ** vælg mellem rugbrød eller hvidt brød

  • *** Serveres mellem 12 og 16

  • Sandwich

    • En lunet hjemmebagt økologisk bolle smurt med hjemmerørt mayonnaise og fyldt med forskellig salat og grønt.

    • Grillet rugsandwich fra 'klemgrillen', serveres med lidt salat

    Børnemenu

    ...

    Desserter

    ...

    Drikkevarer

    ...

    Varme Drikke

    ...

    Øl

    ...

    Vin

    ...

    Alkohol

    ...

    Tilbehør

    ...